Over Brigitte Brouwers

Aangenaam…

Ik ben Brigitte Brouwers. Oprichter en eigenaar van BB Taxaties, voorheen BB Makelaardij. Ik ben geboren en getogen in Gilze en alweer zo’n 15 jaar als makelaar betrokken bij het dorp en de bewoners.

Met BB Taxaties kies ik bewust voor de specialisatie Taxeren Woningen. Een kwalitatief goede en betrouwbare taxatie is essentieel voor een gezonde woningmarkt. Kopers moeten ervan uit kunnen gaan dat ze door een goede taxatie niet meer lenen dan verantwoord is en dat ze een goede objectieve waardebepaling van de woning hebben gekregen.

Deskundigheid, onafhankelijkheid, objectiviteit en integriteit zijn mijn kernwaarden. Ik ben een taxateur met een positieve en realistische kijk op zaken.

Neem contact met mij op

 

Ik help u met uw toekomst

Samen sterker. Daar gaan wij voor.

Mijn kantoor is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.250 betrokken ondernemers.

Nagenoeg alle VBO-makelaars en –taxateurs zijn gecertificeerde, vakbekwame makelaars en taxateurs die permanent worden getoetst op hun vakkennis. De gecertificeerde VBO-leden zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister SCVM dat strenge eisen aan inschrijving stelt. De VBO-taxateurs staan ook geregistreerd in het register NRVT.

De dienstverlening van de leden wordt gewaarborgd door de VBO Beroeps- en gedragscode. Op hun bemiddeling en taxeren wordt toegezien door een onafhankelijk Tuchtcollege. Zij zijn tevens via de brancheorganisatie aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie. Daarnaast zijn VBO-leden verplicht om zich te verzekeren tegen schade door beroepsfouten. Dit is ook in jouw belang.

Meer weten over VBO? Ga naar www.vbomakelaar.nl